Важното за ламинирания паркет!

Какво е най-важно да знаете за ламината

Всички знаем, че когато се нанесем в ново жилище, няма да ни хареса настилката, която ни е оставил строителя, защото там е едно от местата, който строителите пестят винаги. За това ни е нужно да знаем с какво можем да „постелем“ жилището си! Един от находчивите начини е това да се случи с ламиниран паркет!

Ламиниран паркет е добър избор, поради няколко причини. Няколкото десетки дори стотици цветове, който могат да се постигнат благодарение на материала, от който е изработен!

Не една или две домакини ще похвалят лесното почистване на този вид подова настилка, което е изключително важно даже и за най – не трудолюбивите дами!

Не само цветовете са важни, за това вече ламиниран паркет се предлага и с няколко слоя защити от надраскване, което е едно от най-нежеланите последствия за новата ви  подова настилка!

Друг фактор, който да ви помогне в избора е, че монтажа се извършва в рамките на един работен ден, което е доста удобно, без допълнително планиране и т.н., решавате и действате!

Ако се е случила беля! Децата са счупили чаша на пода, няма проблем, има лесен начин да се смени само този участък, който е повреден, без да се налага подмяна на цялата подова настилка!

Тук монтажистите подшушват да не забравяме да споменем един доста важен и не на всеки известен фактор, топлоизолиращия ефект на ламинирания паркет в сравнение с другите настилки.

Друго интересно нещо е, че където и да отидете продавач-консултантите ще ви помогнат да вникнете в същината на вашия проблем, т.е. материята не е трудна за разбиране и не е нужно да сте инженер физик, за да разберете какво ви трябва.

Всеки, който се е интересувал или тепърва ще се запознава с ламинирания паркет трябва да знае, че като цена/качество този продукт е на челното място в таблиците за сравнение.

От по-горе възниква въпроса какъв клас да бъде нашия ламиниран паркет, дали от по-нисък стандарт или е по-добре е да изчакаме и да си осигурим най-доброто от този вид материал!

На базата, която се опитахме да създадем в рамките на до тук написаното, може да се каже, че имате основни познания в областта на подовите настилки и в частност на ламиниран паркет! Можете да си представите в цялостен вид стаите в дома си. Как ще изглежда подът, в какъв цвят ще бъде той, с каква устойчивост ще бъдат всекидневната и датската стая! Няма да хвърляте огромни усилия за почистване, както и няма да се бавите, ако вече сте взели вашето решение!

Вашият коментар