Предимствата на декинга – защо да го поставим в двора

предимства на декинга

Когато се заговори за поставяне на подова настилка в двора на къщата или вилата (около басейна, край беседката или към верандата и други), възможностите са безкрайно много. Определено, обаче, една от най-примамливите опции е декингът.

Това е един от най-висококачествените типове настилка, която може да се постави в двора и градината. Приятен е не само за стъпване по него, но също така носи и радост за окото (разгледайте в LaminiranParket.eu).

 

Естествената природа на това покритие го прави много примамлив вариант и придава стойност на самия имот, в случай, че евентуално решите да го продадете в бъдеще.

Организация на пространството и опазване на моравата

Декингът позволява лесно да организирате пространството и да го поделите както трябва. Кът за почивка, цветна леха, градинско осветление – той може добре да разпредели пространството.

 

Освен това, тъй като е приятен за стъпване, независимо дали сте боси или с обувки, той ще отучи семейството и гостите ви да тъпчат моравата ви.

Много лесен монтаж и за поддържане

За разлика от други видове подови настилки, които изискват масивна основа, леене на бетон, поставяне на тежки и монолитни плочи и какво ли още не, декингът се инсталира със замах.

 

Едно от предимствата на този тип настилка е, че се монтира по-бързо и лесно от всичко друго. Когато направите заявка и майсторите огледат обекта, при второто посещение работата ще бъде завършена от А до Я.

 

След като веднъж е поставен, по него няма кой знае какво за правене, като всъщност не изисква почти никаква поддръжка от ваша страна.

Изисква по-малка инвестиция на средства

Декингът има още едно предимство пред другите видове подови покрития за двора и то е, че не изисква да се прави голяма инвестиция. Някои хора предпочитат да подредят камъни за пътека.

 

Тази опция, обаче, първо ще ви струва много и второ, ще доведе до там, че при дъжд, когато камъните станат хлъзгави, ще се използва трудно. От друга страна, декингът няма този проблем.

Изглежда по-естествено

Декингът обикновено се прави от дървени плоскости, което го прави много естествен вариант. Той е екологичен, природосъобразен и с тези свои качества печели сърцата на хората, които се интересуват от грижата за околната среда.

 

Помага за зониране на градина. …