Защо да изберем декинг настилка

Декинг настилка

Когато става въпрос за уют и комфорт ние искаме да се заобградим от повече естествени материали, които да ни напомнят за по-голяма близост с природата.

Поради тази причина от много време на сам се използва дървения материал. За наше нещастие той много бързо може да се износи, особено ако става въпрос някаква външна употреба. Всички ние сме запознати с характеристиките му.

Той не реагира добре на атмосферните промени, поради слабата устойчивост на вода и влага. Не един път сме били свидетели как дървения материал гние или е нападнат от микроорганизми, които го буквално го изяждат.

Този проблем е стоял дълго време пред хората, предпочитащи естествените материали за техния дом. Хубавото е, че вече е преодолян и на пазара е един прекрасен продукт наречен декинг.

Той съчетава дърво и полимерни съставки, които да премахнат всички недостатъци на естествения материал.

Благодарение на напредналата технология ние имаме едно средство, с което да създадем нужния комфорт и удобство в дома си.

Декингът на допир е като дърво, но е в пъти по-здрав от него. Той е направен от смлени дървени частици обогатени с полимерни съставки, на което се дължи неговите подобрени качества.

От една страна вие имате настилка, която да отговаря на изискването ви да запази естествената си красота и от друга една супер издържлива и високо устойчива.

Декинг системата е така направена, че при монтаж няма да видите стърчащи пирони ли винтове, на които можете да се нараните. Тя е изключително твърда и удароустойчива, което предразполага, да няма никакви следи и трески върху нея.

При монтаж не е необходимо да я омаслявате или лакирате допълнително. С течение на времето декинга запазва своите характеристики по отношение на здравина и цвят. Не нужно и специално отношения за поддръжката му. Можете да го почиствате единствено с парцал с вода.

Декингът е много предпочитан, за външни помещения. Направете двора си едно по-красиво място с негова помощ. Можете да го сложите около басейн или друг естествен водоизточник. Да изградите и една много елегантна и красива веранда във вилата или къщата си.

Навсякъде, където до сега не сте си и помисляли, че можете да сложите дървена настилка, поставете декинг и ще останете много изненадан от крайния резултат.

Той не се поддава на атмосферни влияния. Вече нямат значение, влагата, студа или жегата. Тази настилка е изключително твърда и не се хлъзга.

Възползвайте се от невероятните качествени характеристики на декинга и създадете своето уютно кътче на открито в близост до природата.