Плотове за маси – 6 предимствата

Евтини плотове за маса от Метаксакис България

Т.нар. плотове за маси представляват висококачествена плоскост, която се изработва от дървен материал. Те са предназначени за монтиране върху най-често метална конструкция, която не е обвързана по никакъв начин с избора на конкретен плот. Плотовете имате редица предимства, с най-важните от които ще ви запознаем на следващите редове.

Изключителен външен вид

Подобна на ламинираните паркети, плотовете за маса могат да предложат изключително добър външен вид. Те се предлагат изработени от масивно дърво, а дизайнът им впечатлява изключително много. Обикновено се изработват в различни нюанси на бежово и кафяво, но могат да бъдат във венге или сиво. Можете абсолютно да съчетаете без проблем дизайна на дървения плот с този на дома, вилата, офиса или ресторанта.

Плотове за маси – здравина и устойчивост

Сред отличителните черти на този тип дървени плотове за маси са здравината и устойчивостта. Продукцията на Метаксакис България например се гордее с това, че дори и при по-невнимателно ползване плота ще се запази непроменен и няма да има по него никакви следи от издраскване или охлузване.

Издръжливост на висока температура

Имайки предвид, че тези плотове се използват особено често в домашната кухня, те предлагат много висока устойчивост на температура. Дори и при невнимателно ползване и при поставяне на съд с много висок градус върху дървената плоскост, тя няма да се поддаде на повреда по какъвто и да било начин.

Нулева чупливост

Плотовете от дърво имат чупливост, която е на практика равна на нула. Това означава, че дори и ако масата се обърне по някаква причина, плота няма да пострада. Здравината му в това отношение се дължи на силно пресованата дървесина, която не позволява да се допуснат по-сериозни травми по повърхността и във вътрешността.

Лесна заменяемост

Метаксакис България предлага огромно разнообразие по отношение на дизайна на своите продукти. Това означава, че ако по някаква причина решите да подмените плота, например ако сте се отегчили да гледате стария, тогава можете да направите замяната само с няколко съвсем елементарни движения.

Имайте предвид, че това не е трудно и можете да го направите сами. Освен това, между отделните продукти има голяма взаимозаменяемост, което означава, че ако сте ползвали плот на Метаксакис, то съвсем лесно и без усилия е можете да го замените с нов.

Лесна поддръжка

Плотовете от дърво на практика не изискват почти никаква поддръжка за себе си. Те се почистват с влажен парцал или с препарат за почистване на дърво. Повърхността лесно добива вид, който изглежда съвсем нов и недокоснат, сякаш току що сте разопаковали плота и сте го инсталирали в помещението.